Muskuton

Muskuton

Muskuton

Muskuton: muziek, cultuur en toneel in Wichelen!

Muskuwat?

Muskuton logo

Muskuwat?

Muskuton staat voor MUziek, KUnst & TONeel en is een gemeentelijke organisatie die bestaat uit een enthousiaste ploeg van vrijwilligers en verenigingen. Voor het derde jaar op rij programmeren zij maandelijks in het Jeugd- en Cultuurcentrum ’t Ankerpunt muziek-, theater- en comedyvoorstellingen.

Met de steun van de gemeente Wichelen en de Vlaamse Overheid kunnen we cultuur in de breedste betekenis van het woord een extra duw in de rug geven. Onze gemeente beschikt dankzij haar verenigingen over een sterk lokaal cultureel aanbod, Muskuton bouwt hier verder aan mee.

In het programma vindt u ook de culturele activiteiten die losstaan van Muskuton, maar eveneens in ’t Ankerpunt doorgaan.

Muskuton zoekt nog steeds vrijwilligers. Wil je deze geëngageerde bende helpen? Stuur een mailtje naar info@muskuton.be.

muskuwat-labels

Word Muskutier

Wil jij ook deel uitmaken van de edele groep van Muskutiers? Voor €40 kun je een Muskutier worden en krijg je toegang tot alle voorstellingen met het Muskutonlogo. Hierdoor bespaar je in totaal €21 en moet je slechts één keer reservatiekosten betalen.

Kun je als Muskutier door omstandigheden een keertje niet naar een voorstelling komen? Geen probleem: Je kan je ticket doorgeven.

Klik hier om Muskutier te worden »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *